Comandati acum!

Curatitor cu abur DE 4002 *EU | Karcher Romania srlCurăţitor cu aburi universal pentru utilizarea industrială. Sistem cu 2 rezervoare (permite umplerea cazanului în timpul lucrului)

Descriere:

- DE 4002 este un dispozitiv de curăţare cu aburi pentru domeniul industrial. O caracteristică specială a acestui aparat este umplerea continuă a cazanului de aburi prin intermediul unui rezervor de apă suplimentar, ceea ce permite operarea fără întrerupere. Deja 4,6 l apă în cazanul cu aburi şi rezervorul de rezervă rezultă în 6000 l de aburi, cu care se poate lucra fără întrerupere timp de cinci ore. Deoarece rezervorul de rezervă nu se află sub presiune, la orice moment se poate completa cu apă, fără a aştepta răcirea cazanului de aburi.

Utilizare: 

Prin intermediul echipamentului standard bogat, aparatul robust se poate utiliza în bucătărie şi în domeniul sanitar pentru curăţarea de pardoseli elastice, ferestre, grădini şi obiecte de amenajare interioară. Accesoriile speciale multiple, de care ţine de exemplu şi un dispozitiv de desprins tapetul, îi deschid noi domenii de utilizare. O atenţie deosebit de mare s-a pus pe siguranţă în cazul DE 4002. Carcasa este protejată împotriva stropirii cu apă. Pe mâner există doar o tensiune de 12 V. Duzele, cârpele şi alte accesorii sunt stocate şi gata de utilizare în sertarul de depozitare.

Date tehnice:

Tensiune (V) - 220 - 240
Capacitate de încălzire (W) - 2300
Conţinut rezervor (l) - 2,4 - 2,2
Lungime cablu (m) - 7,5
Presiune aburi (bar) - 3,2
Greutate fără accesorii (kg) - 7,5
Dimensiuni (L x l x H) (mm) - 480 x 305 x 265
Frecventa (Hz) - 50 - 60