Cele mai frecvente intrebari (FAQ)


Curăţenie locuinţe
 • Cat m-ar costa o curatenie?

De luni până sambata, intre orele 08.00 si 19.00,  putem ajunge sa vizualizam locatia. Daca esti disponibil în timpul acestor ore sau ai un prieten sau vecin care ar putea deschide casa pentru noi, am fi bucurosi sa-ti vizualizam locuinta si apoi te vom contacta pentru a-ti comunica pretul. De multe ori este posibil sa putem colecta suficiente informaţii de la tine, chiar la telefon, pentru a-ti da o estimare corecta, fara a mai fi nevoie sa venim la tine acasa

 • De ce produse de curatenie si echipamente am nevoie pentru efectuarea curateniei?

In general, echipa de curatenie pune la dispozitie toate echipamentele si solutiile de curatare profesionale, dar daca tu soliciti o curatenie cu produsele tale, nu este nicio problema, sfatuindu-ne impreuna asupra acestora.

 • Trebuie sa fiu acasa in timpul curateniei?

Noi nu avem nicio preferinta. Majoritatea clientilor nu sunt acasa atunci cand se efectueaza sedinta de curatenie ci doar ne asigura intrarea si iesirea din locuinta, la orele stabilite de comun acord. In cazul cureteniei de intretinere, periodica, fie ni se  asigura intrarea si iesirea din locuinta la orele stabilite de comun acord, fie ni se lasa cheia de la una dintre yalele usii de la intrare, urmand ca aceasta sa fie predata de catre persoana care se ocupa de curatenia locuintei, la birou, la sfarsitul fiecarei sedinte

 • La ce ora va ajunge echipa de curatenie la mine acasa?

Programul nostru de lucru este flexibil, in functie de necesitatile fiecarui client. De comun acord vom stabili detaliile privind orele la care ar putea ajunge echipa de curatenie.

 • Cine va veni sa imi curete locuinta?

O echipa formata din 2 sau mai multe persoane va veni sa curete, in functie de suprafata locuintei tale si gradul de complexitate al curateniei solicitate. Fiecare echipa lucreaza sub indrumarea unui coordonator. Toti angajatii nostrii sunt persoane de incredere, testate de noi de-a lungul timpului si fara cazier.

 • Ce se întâmplă dacă ceva nu a fost curăţat în mod corespunzător?

La finalul curateniei se va face receptia lucrarii. Daca observi ca ceva nu a fost curatat in mod corespunzator, echipa de curatenie va reface, astfel incat tu sa fii multumit. Satisfactia ta este intotdeauna garantata.

 • Daca apelez la o doamna care face curat este mai ieftin.

O societate comerciala care are angajati cu acte in regula nu se poate compara din punct de vedere al pretului cu “munca la negru”. O societate comerciala plateste taxe si impozite, societatea noastra nu agreeaza munca sau prestarea de servicii “la negru”.  Va putem oferi insa argumente care sa va determine sa optati pentru o firma de curatenie:

Personalul nostru este:

 • apt din punct de vedere medical sa presteze acest serviciu
 • motivat corespunzator din punct de vedere financiar pentru munca prestata, de aceea va avea tot interesul sa fie constiincios la locul de munca
 • format din persoane deosebite, atent selectate, care sunt invatate proceduri de lucru

Experienta noastra este:

 • importanta intrucat produsele si echipamentele folosite de noi duc la sporirea calitatii si eficientizarea timpului de executie a curateniei
 • De ce nu gasesc pe site o lista de preturi?

Deoarece fiecare casuta in parte are specificul sau, nu am putut sintetiza intr-un tabel niste tarife juste pentru fiecare tip de curatenie. De exemplu un apartament de 50 mp poate fi mobilat sumar sau inghesuit, poate avea covoare sau nu, poate avea geamuri accesibile sau nu etc.

De aceea am creat formularul de contact, pentru a ne putea face o imagine clara asupra fiecarei locatii pentru a oferi un tarif cat mai corect.

 • Care sunt diferentele intre curatenia generala si curatenia de intretinere?

Mai intai sa explicam, pe scurt, ce inseamna curatenia generala pentru echipa de curatenie. Inseamna curatenia fiecarui coltisor al casei, in amanunt, stergerea si curatarea tuturor suprafetelor din casa. Acest lucru este posibil prin alocarea unei echipe, formate din minimum 2 persoane, in functie de suprafata locuintei. In sectiunea CURATENIE GENERALA, sunt enumerate operatiunile executate in general. Pentru a va respecta intimitatea, nu vom curata in dulapuri, sifoniere, comode, sertare etc. Putem face acest lucru daca dumneavoastra ne specificati in mod special. De asemenea vom putea inclusiv sa spalam covoarele, mochetele, scaunele, fotoliile sau canapelele tapitate, in functie de fiecare casuta in parte.

Curatenia de intretinere, presupune executarea acelorasi operatiuni, ca si in cazul curateniei generale, insa periodic. Mai exact, in cadrul unei sedinte de curatenie de intretinere nu vor putea fi atinse toate locurile din locuinta, precum in cadrul unei sedinte de curatenie generala, ci doar anumite operatiuni vor avea caracter repetitiv. De exemplu:

 • Va fi aspirata si spalata pardoseala la fiecare sedinta de curatenie, insa usile nu vor fi sterse de fiecare data.
 • Toaleta va fi dezinfectata la fiecare sedinta, insa canapele nu vor fi ridicate pentru a se curata dedesubtul ei decat periodic etc
 • Toate geamurile nu vor putea fi sterse la fiecare sedinta, insa in functie de gradul lor de murdarire se vor curata treptat

Exemplele pot continua, insa specificul fiecarei locuinte, dorintele fiecarui client in parte, conditiile meteorologice si multi alti factori determina o incadrare in functie de fiecare situatie. De aceea, COMUNICAREA este pentru noi un factor important. Vrem sa intelegem ceea ce doreste fiecare client in parte si in cazul unei colaborari pe termen lung, inceputul este de acomodare, urmand ca pe parcurs sa ne cunoastem mai bine.

 • Ce se intampla daca un obiect de valoare este stricat in timpul efectuarii curateniei?

Ne purtam cu lucrurile tale, ca si cum ar fi ale noastre si bineinteles ca avem si asigurare in cazul in care, din nefericire,  se intampla un accident cu unul dintre acestea.

In cazul in care ai un lucru de neinlocuit sau de mare valoare, te rog sa ne anunti astfel incat echipa de curatenie sa nu riste sa il strice.

 • Cum platesc pentru serviciile de curatenie prestate?

Poti plati fie in numerar, dupa efectuarea sedintei de curatenie, fie prin virament bancar in termenul stabilit prin contract.

 • Pot oferi cadou o curatenie?

Sigur ca da. Tu stabilesti bugetul  iar noi ii putem oferi sarbatoritului mai multe variante de curatenie, in limita acestuia. Vom emite un voucher cadou, cu o valabilitate de 6 luni, pe care sarbatoritul il poate folosi o data sau de mai multe ori, in limita bugetului.

 • Am mai multe intrebari la care nu am gasit raspunsuri!

Te rog sa ne transmiti un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sa ne contactezi telefoni la 0743.377.293

 • Sunt interesat sa ma angajez si sa fac parte din echipa de curatenie!

Acceseaza sectiunea angajari din site-ul nostru si vei gasi acolo mai multe informatii despre posturile disponibile in acest moment.


Spălare / curăţare covoare, mochete şi tapiţerii
 • Se pot scoate petele de pe covorul meu?

Substantele folosite de echipa de curatenie sunt profesionale si pot scoate o varietate de pete de pe covoare, cum ar fi petele de: ulei, gudron, crema de pantofi, cerneala, pix, carioca, lipici, cafea etc. In cele mai multe dintre cazuri, majoritatea petelor dispar.

De regula avem cu noi mai multe tipuri de substante si incercam indepartarea petelor cu cel putin doua dintre acestea.

 • Echipa de curatenie muta mobila de pe covor?

Mobila care se poate muta, se muta. Paturile, sifonierele si alte obiecte grele de mobilier sunt lasate in loc, deasemenea cele care au cabluri legate, cum ar fi birourile, comodele TV etc.

 • Cat de repede pot calca pe covorul sau mocheta spalata?

Recomandarea noastra este sa nu se calce pe covorul umed / mocheta umeda, dar daca este neaparat nevoie, poti face acest lucru, cu grija, asigurandu-te ca ai incaltarile curate.

In incaperile bine aerisite uscarea covorului sau a mochetei se poate face si in 20 de minute de la terminarea procesului de spalare.

 • Cat va dura pana se va usca covorul?

Depinde de mai multe variabile dar cheia uscarii rapide este circulatia aerului. Se recomanda lasarea deschisa a ferestrelor pentru a reduce timpul timpul de uscare.

In incaperile bine aerisite, timpul de uscare poate fi si de 20 de minute.