Aflaţi tariful acum!

Metoda clasică de spălat covoare (AŞA NU!):

  • Primăvara - Vara: Se rulează covorul, se ridica împreună cu o a doua persoană, se cară pe scări de la etajul nouă al blocului (de cele mai multe ori nu încape în lift, ori liftul nu funcţionează), se ridică pe bătătorul din faţa blocului, se bate energic, timp de 2 ore, timp in care se inhaleaza tot praful din el, se periaza cu o soluţie de apă şi oţet, dupa care se dă jos, se rulează, se cară din nou pe scări până la etajul nouă, se întinde pe pardoseală şi ... gata!
  • Iarna: Se rulează covorul, se ridica împreună cu o a doua persoană, se cară pe scări de la etajul nouă al blocului (de cele mai multe ori nu încape în lift, ori liftul nu funcţionează), se întinde pe zăpadă, se curăţă cu zăpada proaspată, timp în care îţi îngheaţă măinile şi eşti admirat de vecinii din bloc pentru măiestria cu care speli covorul şi pentru urma din zăpadă lăsată de acesta la final, se rulează, se cară din nou pe scări până la etajul nouă, se întinde pe pardoseală şi ... gata!

Stramosii nostri foloseau aceasta metoda de curatare a covoarelor. Dar, gata cu munca in zadar!

Noi iti oferim o alternativa!

Metoda actuală de spălat covoare, mochete, tapiţerii, saltele de pat (AŞA DA!):

  • Venim la tine acasă, în ziua şi la ora programată de comun acord, îţi curătăm covorul, mocheta sau tapiteria şi asta doar în câteva ore, fără ca tu să depui vreun efort. Sistemul de spălare cu injecţie-extracţie, permite aspirarea şi curăţarea în profunzime a covorului/mochetei/tapiţeriei şi o uscarea rapidă. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti faci o programare chiar acum.
  • Unul dintre avantajele acestui echipament de curatare este ca se pot curata atat suprafetele orizontale si verticale (pereti, contratrepte etc.) cat si tavanele tapitate (tavane auto etc.)

Detergentii folositi de noi pentru curatarea - spalarea covoarelor, mochetelor, saltelelor de pat si a tapiteriilor auto, scaunelor, canapelelor, fotoliilor sunt detergenti profesionali, testati de noi de-a lungul anilor, folositi pentru orice tip de textile, ce nu contin enzime, inalbitori optici si solventi pentru a proteja cat mai bine tesaturile si materialele. Dupa curatare, murdarirea ulterioara este mult mai întârziată. Produsele si agentii de curatare indeplinesc cerintele legii cu privinta la dezintegrarea biologica, acestea nefiind daunatoare.

Indepartarea petelor este mult mai facila cu ajutorul echipamentelor si solutiilor de curatat, iar petele de mancare si bauturi, nicotina, ruj, urme de animal, urmele de marker, cernela, guma de mestecat sunt indepartate mult mai usor.